Ν.Μουρατίδης: «Χώρισα με την Αφροδίτη, παντρεύτηκα τον Μπάμπη και τώρα θα παντρευτώ τον Αριστοτέλη που λέγεται Μόνικα»

Ν.Μουρατίδης: «Χώρισα με την Αφροδίτη, παντρεύτηκα τον Μπάμπη και τώρα θα παντρευτώ τον Αριστοτέλη που λέγεται Μόνικα»

Ο Νίκος Μουρατίδης είναι η αλήθεια πως με κάθε του κίνηση – δήλωση τραβάει την προσοχή!

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αποκαλύψει πως έχει έναν γιο, αλλά και πως έχει παντρευτεί δύο φορές ή μια εκ των οποίων με τον… Μπάμπη!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της συνέντευξης ρώτησε τον Νίκο Μουρατίδη για το αν έχει συνάψει ποτέ σχέση με γυναίκα, γιατί δεν τον έχει δει να εμφανίζεται ποτέ επίσημα με σύντροφο. Ο Νίκος Μουρατίδης με την απάντησή του ξάφνιασε:«Έχω παντρευτεί δύο φορές και ετοιμάζομαι για την τρίτη. Έχω παντρευτεί την Αφροδίτη, χώρισα. Μετά παντρεύτηκα τον Μπάμπη, χώρισα και τώρα θα παντρευτώ τον Αριστοτέλη που τώρα λέγεται Μόνικα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Μουρατίδης στην συνέχεια αποκάλυψε μια πτυχή της προσωπικής του ζωής που μέχρι πρότινος δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας: ο Νίκος Μουρατίδης είναι μπαμπάς. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε χαρακτηριστικά:«Παιδί έχω με την Αφροδίτη. Είναι 22 ετών. Ποδοσφαιριστής στην Ζάκυνθο. Ζει με την μητέρα του εκεί, με τον καινούριο του daddy».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.