Μπορεί η Αχλα να έχει γίνει το δεύτερο σπίτι της για το καλοκαίρι, η Ελένη Μενεγάκη αυτές τις μέρες όμως βρέθηκε σε άλλες θάλασσες.

Η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε να βρίσκεται στο νησί του αγαπημένου της συζύγου, στην Ανδρο, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα πριν ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις για το καλοκαίρι. Οταν μάλιστα ολοκληρώθηκε η σεζόν και βρέθηκε στο νησί για τα καλά, τότε φρόντισε να δείξει πόσο της είχε λείψει με δυο λήψεις στο Instagram.

Πριν από μερικές η μέρες, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την μικρή της κόρη, Μαρίνα, με θέα τα γαλάζια νερά της Αχλας στην Ανδρο και έγραψε: «Μικρές στιγμές, μεγάλης αξίας».

Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη ανάρτησε μια φωτογραφία της πάνω σε φουσκωτό. Φορώντας το μαγιό της και χωρίς να είναι μακιγιαρισμένη, η παρουσιάστρια μας ενημερώνει πως βρίσκεται «στα γαλάζια νερά του Ιονίου».

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ φαίνεται πως μαζί της θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν και το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!