ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Ζέτα Δούκα πήρε το σύζυγό της και πήγε για… ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια (βίντεο)

Η Ζέτα Δούκα πήρε το σύζυγό της και πήγε για… ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια (βίντεο)

Με έναν πρωτότυπο και τολμηρό τρόπο, γιόρτασαν την επέτειο των έξι χρόνων σχέσης τους η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς.

Η γνωστή ηθοποιός με τον σύντροφό της, αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειό τους όχι με ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα ταξίδι, αλλά με μία… ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια! Η Δούκα ανέβασε στα σόσιαλ την εμπειρία αυτή μάλιστα, λέγοντας πως ήταν ένα όνειρο που είχε από μικρή.

«Χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος, μαζί με τον Μιχάλη για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ο,τι και να πω, είναι λίγο… Αυτή η αίσθηση ελευθερίας όταν είσαι στον αέρα και πέφτεις με 240Κ στο κενό για 35”, δεν περιγράφεται! Από μικρό παιδί ήθελα να πετάξω, χθες το έζησα! Ευχαριστώ που έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μας προσέφεραν την καλύτερη επέτειο που μπορούσαμε να φανταστούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Το βίντεο με την ελεύθερη πτώση της Ζέτας Δούκα

Όπως φαίνεται και από το βίντεο στο οποίο απαθανάτισε τις στιγμές, η ηθοποιός διασκέδασε με την ψυχή της την εμπειρία αυτή, έχοντας μαζί της τον σύντροφό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.