ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σάσα Σταμάτη: «Μου λείπει μια αγκαλιά τα βράδια που γυρίζω – Θέλω κάποιον να μου ξεκουμπώνει το φόρεμα» (βίντεο)

Σάσα Σταμάτη: «Μου λείπει μια αγκαλιά τα βράδια που γυρίζω – Θέλω κάποιον να μου ξεκουμπώνει το φόρεμα» (βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Σάσα Σταμάτη σε βραδινή της έξοδο.

Όσον αφορά στα νέα της τηλεοπτικά σχέδια, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω δεχθεί μια πολύ ωραία πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είμαι στο νέο του κανάλι, One. Να κάνουμε μια βραδινή εκπομπή. Τώρα τι και πως, δεν ξέρω πολλά. Έκανα δοκιμαστικά και για τηλεπαιχνίδι, έχω κάνει διάφορα, αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για το βραδινό.

«Θέλω να μιλήσω λίγο πιο χύμα το βράδυ που λένε ότι είναι τα πράγματα πιο…» πρόσθεσε η Σάσα.

Επίσης. η δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να προδώσει το μικρό της παράπονο για την προσωπική της ζωή: «Μου λείπει μια αγκαλιά τα βράδια που γυρίζω και θέλω κάποιον να μου ξεκουμπώσει το φόρεμα γιατί πολλές φορές ξυπνάω τη μάνα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.