Έλλη Τρίγγου: «Ήταν να παίξω στο ”Κόκκινο Ποτάμι” αλλά δεν προχώρησε και πήγα στις ”Άγριες Μέλισσες”» (βίντεο)

Έλλη Τρίγγου: «Ήταν να παίξω στο ”Κόκκινο Ποτάμι” αλλά δεν προχώρησε και πήγα στις ”Άγριες Μέλισσες”» (βίντεο)

Με αφορμή τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Κιβωτός αλλά και την επιτυχία του σίριαλ, η γλυκιά «Ασημίνα» μίλησε για την διαχείριση της ξαφνικής αναγνωρισιμότητας μέσω της τηλεόρασης, την πρόταση για τον κεντρικό ρόλο στο «Κόκκινο ποτάμι» αλλά και την σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα.

«Ήμουν σε μια άλλη τηλεοπτική παράγωγη και κάπως τελευταία στιγμή δεν προχώρησε η συνεργασία. Το έμαθαν από τον ΑΝΤ1 και με κάλεσαν. Ήταν να κάνω τον κεντρικό ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι…» αποκάλυψε η Έλλη και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν να γίνει η συνεργασία μα για λόγους πρακτικούς, σε συνδυασμό με έλλειψη συνεννόησης και πολλή πίεση χρονική, δεν έκατσε…».

Επίσης, η πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τον πρωταγωνιστή του σίριαλ του Open, Αργύρη Πανταζάρα με τον οποίο έχει μια όμορφη σχέσης ζωής εδώ και πολλά χρόνια. «Με τον Αργύρη είμαστε σύντροφοι πολλά χρόνια, φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε δυο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι με ισχυρούς δεσμούς».

«Συγκινήθηκα πολύ όταν μου αφιέρωσε το βραβείο Χορν και ένιωσα υπερήφανη πολύ για εκείνον» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.