ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

K.Jenner – S.Karanikolaou: Έχουν πάει σε άλλο level – Φιλήθηκαν αλλά… Madonna – Spears (βίντεο – φωτό)

K.Jenner – S.Karanikolaou: Έχουν πάει σε άλλο level – Φιλήθηκαν αλλά… Madonna – Spears (βίντεο – φωτό)

H Stassie Karanikolaou ντύθηκε Britney Spears και η Kylie Jenner έγινε Madonna, αντιγράφοντας την εμφάνιση στα MTV Awards του 2003.

Σε ρυθμούς Halloween κινούνται στις ΗΠΑ με τα πάρτι να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο και τους διάσημους να επιλέγουν τις εκκεντρικές τους μεταμφιέσεις…

Η οικογένεια Kardashian φυσικά και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση σε αυτό, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς.

Έτσι σε ένα από αυτά που έδωσε το παρών ο Kylie Jenner μαζί με την φίλη της, την Stassie Karanikolaou που έχει ελληνική καταγωγή.

Οι δυο τους μάλιστα επιχείρησαν να αντιγράψουν το πασίγνωστο φιλί της Madonna με την Britney Spears από τα MTV Awards του 2003.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.dailymail.co.uk/video/index.html?ico=embedded

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.