ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Snik μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ηλιάνα: «Η σχέση μας με ηρεμεί» (βίντεο)

Ο Snik μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ηλιάνα: «Η σχέση μας με ηρεμεί» (βίντεο)

Ήδη έγινε γνωστό πως ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το εντυπωσιακό μοντέλο και μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM και ο γνωστός ράπερ, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Μεσημέρι #Yes, σκέφτονται μέσα στο επόμενο διάστημα να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι της Ηλιάνας και όχι σε εκείνο του Snik που βρίσκεται κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Και μετά από αυτή την είδηση ήρθαν και οι πρώτες δηλώσεις του ράπερ για την αγαπημένη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είδαμε στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης (14-11), ο Snik για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά και για πρώτη φορά για τη σχέση τους. Και σίγουρα αυτές τις δηλώσεις δεν τις περιμέναμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.