ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εύη Ιωαννίδου: Αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση με τον Γ. Αγγελόπουλο (βίντεο)

Εύη Ιωαννίδου: Αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση με τον Γ. Αγγελόπουλο (βίντεο)

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκαν δηλώσεις της πρώην παίκτριας του GNTM Εύης Ιωαννίδου.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η πρωην συμπαίκτριά της Μέγκι Ντρίο φανερά ενοχλημένη για τα όσα άκουσε, προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ της Εύης Ιωαννίδου και του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Ποιος της έκανε πρόταση για το Εζέλ; Ο ίδιος ο Ντάνος; Γιατί ξέρω ότι παλιά έβγαιναν κιόλας ο Ντάνος και η Εύη».

Το μεσημέρι, η Εύη Ιωαννίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων διέψευσε τα όσα είπε η Μέγκι Ντρίο τονίζοντας πως με τον Ντάνο είναι πολύ καλοί φίλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος, γυρίσαμε και το βίντεο κλιπ για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Τραπεζούντα, οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό. Είναι πολύ καλός μου φίλος και βάζω μία τελεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.