ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«The Kardashians»: Προκαλούν για άλλη μια φορά (βίντεο)

«The Kardashians»: Προκαλούν για άλλη μια φορά (βίντεο)

Πρόκειται για μία από τις διασημότερες, αλλά και πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο με εκατομμύρια fans αλλά και haters.

Αμέτρητες φορές έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ με τις προσωπικές τους ιστορίες, κάτι που έκαναν και αυτήν την φορά. Τι συνέβη όμως;

Σε σκηνές από το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» η Κρις Τζένερ, η Κόρτνει και η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να πετούν η μία στην άλλη γεμάτα πιάτα με μακαρόνια και σαλάτες, διασκεδάζοντας στο έπακρο. Μάλιστα, το παράδοξο στην ιστορία δεν σταματά εδώ, αφού η Κλόε Καρντάσιαν βλέποντας αυτές τις σκηνές κατηγόρησε την οικογενειά της για την σπατάλη τροφίμων. Μάλιστα, οι χρήστες του διαδικτύου, ανάμεσα στα άλλα χαρακτήρισαν αυτή την εικόνα «ελεεινή», «απαράδεκτη» και «απάνθρωπη».

https://www.instagram.com/p/B40u9D3h9RZ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου ζούμε σε μία εποχή, όπου πλέον η σπατάλη τροφίμων θεωρείται απαράδεκτη από πολλές σκοπιές. Όπως φαίνεται και από το ποστ της Κλόε, τα σχόλια κάνουν λόγο για ανθρώπους, που δεν έχουν να φάνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.