ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H «επική» φάρσα του Σ.Χανταμπάκη στην Ο.Πηλιάκη – Άκουσε όλος ο Ωρωπός τα «τσιρίγματα» της (βίντεο)

H «επική» φάρσα του Σ.Χανταμπάκη στην Ο.Πηλιάκη – Άκουσε όλος ο Ωρωπός τα «τσιρίγματα» της (βίντεο)

Έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι μεγάλο πειραχτήρι…

Το ζευγάρι βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο εξοχικό που διαθέτει η οικογένεια στον Ωρωπό όπου διαθέτει και κτήμα με ελιές. Έτσι, μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκαν στο κτήμα για να απολαύσουν την όμορφη λιακάδα αλλά και να δουν πώς πάει η… σοδιά!

Η καλλίγραμμη γυμνάστρια αμέριμνη έδειχνε στην κόρη τους τις ελιές όταν η πεθερά της που ήταν και εκείνη στο κόλπο, της είπε πως είχε κάτι στον ώμο της. Η Όλγα Πηλιάκη, η οποία προφανώς και φοβάται τα έντομα και τα ζουζούνια, αμέσως έπαθε πανικό και αφού άφησε με ασφάλεια κάτω την κόρη της, άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της, προσπαθώντας να απαλλαγεί από αυτό το… κάτι που είχε στον ώμο της!

Φυσικά όλοι γύρω της γελούσαν με την ψυχή τους με την ίδια όμως να… ζει τον πανικό της καθώς πίστευε ότι όντως είχε μπλεχτεί μέσα στα μαλλιά της κάποιο ζουζούνι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B44xiq1Hm_H

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.