Χάιντι Κλούμ: Ποζάρει τόπλες και «ρίχνει» το Instagram (φώτο)

Χάιντι Κλούμ: Ποζάρει τόπλες και «ρίχνει» το Instagram (φώτο)

Σε ηλικία 46 ετών, η Χάιντι Κλουμ παραμένει μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, κάτι που η ίδια αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Η Γερμανίδα καλλονή Χάιντι Κλουμ δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία ποζάρει topless, με γυρισμένη την πλάτη στον φακό, και χαμογελά γεμάτη αυτοπεποίθηση. Πανέμορφη και λαμπερή, φορά απλά ένα τζιν παντελόνι και δοκιμάζει παπούτσια.

Με αναλογίες που την κατέταξαν στην ελίτ των supermodels και της εξασφάλισαν μια καριέρα που κάθε φιλόδοξο μοντέλο ονειρεύεται, η Χάιντι Κλουμ έχει αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται! Η ίδια άλλωστε συχνά ποστάρει σέξι φωτογραφίες της.

Στο Instagram post, βλέπουμε τη Χάιντι Κλουμ να ποζάρει δίπλα στον στιλίστα της Rob Zangardi, ο οποίος τη βοηθά να επιλέξει παπούτσια. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ίδια ρωτά «Mule or Pump». Ό,τι και να επιλέξει πάντως, σίγουρα θα της ταιριάζει!

Κοιτάζοντας κανείς το μοντέλο δύσκολα πιστεύει ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Εξώφυλλα σε αμέτρητα περιοδικά, συμμετοχές στα πιο λαμπερά catwalks της Victoria’s Secret, καριέρα στην τηλεόραση και στο σχέδιο μόδας και πολλά ακόμα, συνθέτουν το προφίλ μια μοντέρνας γυναίκας, αεικίνητης και δημιουργικής, που δεν εφησυχάζεται στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι followers της -οι οποίοι είναι σχεδόν 7 εκατομμύρια- έσπευσαν να της δώσουν συγχαρητήρια για τη σιλουέτα της, ενώ άλλοι της έδωσαν και συμβουλές για το ποια παπούτσια να διαλέξει. Τα like αγγίζουν τα 50 χιλιάδες και το post κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B5EJh3jJQkW

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.