Τα όpγια των σταρ του Χόλιγουντ στα ελληνικά νησιά

Τα όpγια των σταρ του Χόλιγουντ στα ελληνικά νησιά

Τα άγρια νιάτα του Τζουντ Λο, όταν ήταν παντρεμένος και απολάμβανε τον απόλυτο ηδονισμό στους κόλπους του Primrose Hill Set, μιας κλίκας διασημοτήτων, όπως η Κέιτ Μος και η Γκουίνεθ Πάλτροου, στο Λονδίνο, ανασύρει ο βρετανικός Τύπος.

Ο Λο και η τότε σύζυγός του Σάντι Φροστ αποτελούσαν το in ζευγάρι της δεκαετίας του ’90, των οποίων το μεγάλο σπίτι στο βόρειο Λονδίνο γειτόνευε με αυτό του Νόελ Γκάλαχερ, το περιβόητο για τα ξέφρενα πάρτι του Supernova Heights.

Οταν, όμως, ήρθε η ώρα του διαζυγίου του, η διάσημη κλίκα, στην οποία συμμετείχε και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, διαλύθηκε, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της «Mirror».

«H πικρία μεταξύ τους ήταν τόσο δυνατή που ήταν δύσκολο να είναι κανείς φίλος και με τους δύο» αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται. Η παρέα, που ζούσε κοντά στο μποέμ προάστιο του Χάμπστεντ, ήταν αχώριστη και κολλητή… με τη σωματική έννοια του όρου. Μαζεύονταν σε σπίτια, έκαναν πάρτι και συγκατοικούσαν για μέρες, ενώ πήγαιναν μαζί και διακοπές.

Όπως είχε αποκαλύψει το 2005 η σχεδιάστρια Περλ Λόου, σύζυγος του ηθοποιού Ντάνι Γκόφεϊ, είχαν αρχίσει να κάνουν σeξ με τον Λο και τη Φροστ από το 2001 σε κοινές διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Η Λόου υποστήριζε ότι η Φροστ κυνηγούσε τον άνδρα της και ότι ο Λο είχε πάθει εμμονή μαζί της.

Ερωτική σχέση με τις φίλες της

Επίσης, η Φροστ, που ήταν γνωστή και με το παρατσούκλι «μέλισσα βασίλισσα του Primrose Hill Set», είχε ερωτική σχέση με την Κέιτ Μος και την Νταβίνια Τέιλορ, κόρη και κληρονόμο του Αλαν Μέρφι, ο οποίος είχε εργοστάσιο χαρτιών υγείας.

Η τότε σύζυγος του Λο συναντιόνταν ερωτικά με τις φίλες της μέσα στο σπίτι της, όπου τις φιλοξενούσε για μεγάλα χρονικά διαστήματα, και όταν κάποια στιγμή ήρθε αντιμέτωπη με την οργή του ηθοποιού για τις λεσβιακές απιστίες της, του είπε ότι μπορούσε να συμμετέχει και αυτός.

Το 2003, πάντως, ο γάμος τους τελείωσε έπειτα από οικογενειακές διακοπές στην Ταϊλάνδη. «Ο Τζουντ και εγώ ταξιδέψαμε στην Ταϊλάνδη ξεχωριστά. Αμέσως ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήξερα ότι είχε τελειώσει από τον τρόπο που με κοιτούσε. Ήμουν λιποβαρής, καταθλιπτική και τρομαγμένη» αναφέρει η Σάντι στην αυτοβιογραφία της, που κυκλοφόρησε το 2010.

Αυτό ήταν το τέλος ενός έρωτα με την πρώτη ματιά που άρχισε το 1992 στα γυρίσματα της ταινίας «Shopping», όταν η Φροστ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γκάρι Κεμπ του συγκροτήματος Spandau Ballet.

Η άνοδος του Λο, ωστόσο, σε επίπεδο καριέρας και οι τρεις κρίσεις επιλόχειας κατάθλιψης της ίδιας μετά τη γέννηση του Ράφερτι, της Ιρις και του Ρούντι την οδήγησαν σε εκρήξεις που έφεραν το τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.