ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η απάντηση του Ντι Κάπριο στον Ζ,Μπολσονάρου για τον Αμαζόνιο – «Δεν χρηματοδοτούμε τους οργανισμούς που στοχοποιούνται»

Η απάντηση του Ντι Κάπριο στον Ζ,Μπολσονάρου για τον Αμαζόνιο – «Δεν χρηματοδοτούμε τους οργανισμούς που στοχοποιούνται»

Ο Μπολσονάρου αναπαρήγαγε στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης κατηγορίες της αστυνομίας που ανέφεραν ότι υπάρχουν «ενδείξεις» ότι εθελοντές πυροσβέστες προκάλεσαν τις καταστροφικές πυρκαγιές για να πουλήσουν τις εικόνες στο Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF), το οποίο με τη σειρά του τις χρησιμοποίησε για να συλλέξει δωρεές στο εξωτερικό – μεταξύ των οποίων και μια δωρεά ύψους 500.000 δολαρίων από τον Ντι Κάπριο.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο απάντησε με μία ανάρτηση στο Instagram στον αβάσιμο ισχυρισμό του προέδρου της Βραζιλίας.

«Το μέλλον αυτών των αναντικατάστατων οικοσυστημάτων διακυβεύεται και είμαι υπερήφανος που στέκομαι με τις ομάδες που τα προστατεύουν», τόνισε ο Ντι Κάπριο σε δήλωση που ανάρτησε στο Instagram. «Αξίζει να σημειωθεί πως δεν χρηματοδοτούμε τους οργανισμούς που στοχοποιούνται» διευκρίνισε περαιτέρω.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε ότι «έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει τις τοπικές κοινότητες της Βραζιλίας, τις τοπικές κυβερνήσεις, τους επιστήμονες, τους εκπαιδευτικούς και το ευρύ κοινό που εργάζονται ακούραστα για να προστατεύσουν το Αμαζόνιο για το μέλλον όλων των Βραζιλιανών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B5fsQ_vFUN3/?utm_source=ig_embed
Ο σταρ του Χολιγουντ είναι ένθερμος υποστηρικτής της μάχης ενάντια στην κλιματική αλλαγή, μιλά συχνά για περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως για τις πυρκαγιές στο δάσος του Αμαζονίου, Το Ίδρυμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο που έχει ιδρύσει, και επικεντρώνεται σε σχέδια για την «προστασία των ευάλωτων και απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών άγριας ζωής», είναι μέρος της Συμμαχίας για την Γη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.