ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε για τον SNIK με τις πιο ερωτικές δηλώσεις

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε για τον SNIK με τις πιο ερωτικές δηλώσεις

Συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και την Μυρτώ Μήτσιου, παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η κριτής του GNTM δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, ενώ παραδέχτηκε πως ο τραγουδιστής εύκολα της τράβηξε την προσοχή.

Τι είπε η ίδια για τη νέα της σχέση;

Ήσουν έτοιμα να δεχτείς όλη αυτή τη συζήτηση και την κριτική για την προσωπική σου ζωή;

«Γενικά είμαι άνθρωπος που προστατεύω πάρα πολύ την καρδιά μου. Τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τα συναισθηματικά μου δεν τα συζητάω ούτε με τους πιο κοντινούς ανθρώπους μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να να ανοιχτώ και να πω. Θέλω να τα ζω και να τα μοιράζομαι μόνο με τον άνθρωπο που είμαι μαζί. Όταν είμαι.

Όταν κάνω όμως μια επιλογή, είμαι 100% σίγουρη γι’ αυτή. Οπότε, το τι μπορεί να λέει ο καθένας είναι δικαίωμά του, το σέβομαι απόλυτα, όπως ελπίζω ότι και εκείνοι σέβονται την όποια επιλογή μπορεί να κάνω εγώ και οποιοσδήποτε στη ζωή του».

Τι κάνει τον συγκεκριμένο άνθρωπο τόσο διαφορετικό που την έδωσες την ευκαιρία να μπει στη ζωή του;

«Σε μια σχέση, υπάρχουν δύο άνθρωποι, οπότε και οι δύο δίνουν ευκαιρία ο ένας στον άλλον. Προφανώς, κάποιος σου τραβάει με κάποιον τρόπο την προσοχή και θέλεις να το δοκιμάσεις».

Είσαι τόσο ευτυχισμένη όσο φαίνεσαι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περνάω μια φάση που μου αρέσει. Βγαίνω έξω πολύ και μένω μέσα πολύ. Νιώθω την ανάγκη να διασκεδάσω, να δοκιμάσω καινούργια φαγητά, να πιω κοκτέιλ – που ποτέ δεν μου άρεσαν, αλλά δεν έχει σημασία- να κάνω όσα μου είχαν λείψει. Νιώθω σαν να ενηλικιώθηκα τώρα και ξαφνικά μου επιτρέπεται να δοκιμάσω όσα στερήθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Και συνειδητοποιώ καθημερινά ότι είναι ωραία η ζωή εκτός του modeling».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.