ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δείτε για ποιο λόγο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνοδεύεται πάντα από γυναίκες κάτω των 25 χρόνων (φώτο)

Δείτε για ποιο λόγο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνοδεύεται πάντα από γυναίκες κάτω των 25 χρόνων (φώτο)

Ο δημοφιλής αστέρας του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάμπριο, αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς εργένηδες. Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η ερωτική ζωή του ήταν θέμα συζήτησης.

Τώρα στα 45 του χρόνια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι γνωστό ότι προτιμά να βγαίνει με νεαρές όμορφες γυναίκες. Ωστόσο, ποτέ δεν συνειδητοποιήσαμε ότι ο Λύκος της Wall Street έχει μια ηλικιακή προτίμηση όσον αφορά τις γυναίκες που συνάπτει ερωτική σχέση: καμία τους δεν είναι πάνω από 25 ετών.

Ο 45χρονος ηθοποιός αυτή την στιγμή βγαίνει με το μοντέλο Καμίλα Μορόν ηλικίας 22 ετών, με την οποία διατηρεί σχέση εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Η ίδια πρόσφατα μάλιστα δήλωσε πρόφατα στους Los Angeles Times ότι: “Υπάρχουν τόσες πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ – και στην ιστορία του κόσμου – όπου οι άνθρωποι σε σχέση έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας”. Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός εμφανίζεται με μια γυναία πολύ νεότερη του.
https://www.instagram.com/p/B5TDThoJ1ax

Αν και ο Ντι Κάπριο μεγαλώνει, οι γυναίκες που επιλέγει να κάνει σχέση, τείνουν να είναι όλο και νεότερες. Στην πραγματικότητα, η μόνη φορά που ήταν με κάποια κοντά στην ηλικία του, ήταν όταν είχε σχέση με το μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν, όπου ο Λεονάρντο ήταν 24 και η Ζιζέλ 18. Η σχέση τους κράτησε 5 χρόνια, και η Ζιζέλ την διέκοψε γιατί δεν μπορούσε πλέον να ακολουθήσει το άστατο lifestyle του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός έβγαινε και με άλλες διάσημες γυναίκες, όπως η Μπαρ Ραφαέλι, η Μπλέικ Λάιβλι, η Νίνα Αγκντάλ, με όλες αυτές τις γυναίκες να μην ξεπερνουν τα 25 έτη και να μην μένουν με τον Ντι Κάπριο παραπάνω από 5 χρόνια. Τα στατιστικά θα λέγαμε είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Πολλοί είναι οι άντρες που βγαίνουν με νεότερες γυναίκες και δεν υπάρχει απολύτως κανένα κακό με αυτό. Κανένας δεν επικρίνει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αν εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του ως playboy σούπερ σταρ και κάτοχο Όσκαρ.

Έρχεται σε επαφή με κορίτσια ηλικίας 20 και κάτι σε τακτική βάση. Πώς θα μπορούσε να το αγνοήσει αυτό;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε περίεργοι αν συνεχίσει να κάνει το ίδιο σε 20 χρόνια από τώρα, δηλαδή το κατώτερο όριο ηλικίας των γυναικών που βγαίνει να παραμένει το ίδιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.