ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Έλον Μασκ είπε πως δεν έχει λεφτά – Παρά την περιουσία 20 δισ. δολαρίων

Ο Έλον Μασκ είπε πως δεν έχει λεφτά – Παρά την περιουσία 20 δισ. δολαρίων

Ο Έλον Μασκ μπορεί να έχει περιουσία 20 δισεκατομμυρίων, αλλά στο δικαστήριο είπε πως δεν έχει ρευστό.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που όταν τα ακούς, αναρωτιέσαι αν όντως έχουν ειπωθεί, ειδικά ενώπιον ενός δικαστηρίου.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Έλον Μασκ, ο οποίος κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης για τον χαρακτηρισμό του «παιδόφιλου» που απέδωσε μέσω Twitter, σε έναν από τους διασώστες των 12 παιδιών στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης το 2018.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας λοιπόν, ο άνθρωπος που η περιουσία του υπολογίζεται στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια είπε: «Ο κόσμος νομίζω οτι έχω αρκετό ρευστό. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω»…

Μάλιστα προσέθεσε πως όχι απλά δεν έχει ρευστό, αλλά έχει και ένα μεγάλο χρέος απέναντι στις μετοχές του, με τα χρήματά του να είναι κλειδωμένα στο χρηματιστήριο και στην εταιρία Space X.

Σε αυτό το σημείο απλά να θυμίσουμε οτι σύμφωνα με τον Bloomberg ο Έλον Μασκ είναι ο 34ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, με την καθαρή του αξία να φτάνει τα 26,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμμετοχή του στην SpaceX αντιστοιχεί σε 14,6 δισεκατομμύρια, στην Τesla 12,8, ενώ έχει παράλληλα και μία επένδυση 101 εκατομμυρίων στην The Boring Company. Άλλα 900 εκατομμύρια πάνε σε άλλες υποχρεώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.