Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή ανάρτηση της στον αγαπημένο της (φωτο)

Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή ανάρτηση της στον αγαπημένο της (φωτο)

Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι τα αγαπημένα της, αφού θα βρίσκεται μαζί με πρόσωπα που αγαπά και την αγαπούν. Ο λόγος για την Μαρία Ηλιάκη, η οποία μπορεί να γύρισε πριν μερικές μέρες από την Ελβετία, όμως μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα συναντήσει ξανά τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και θα βρεθεί στην αγκαλιά του!

Το ζευγάρι είναι μαζί περισσότερο από ενάμισι χρόνο και όλα δείχνουν πως η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν θα αργήσει να ‘ρθει. Ακόμα και αν μιλούν καθημερινά, τόσο ο ένας όσο και ο άλλος ανυπομονούν να συναντηθούν και να περάσουν μαζί αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα ρομαντικό στιγμιότυπο, το οποίο αφιέρωσε φυσικά στον καλό της. Πρόκειται για δύο κούκλες, που μοιάζουν πολύ στο ζευγάρι και η Μαρία Ηλιάκη έχει τοποθετήσει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της. «You and me», σχολίασε στη φωτογραφία.

Δες τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.