ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρατερός Κατσούλης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους συναδέλφους μου…»

Κρατερός Κατσούλης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους συναδέλφους μου…»

Στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσαν συνέντευξη η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Το αγαπημένο ζευγάρι απάντησε και για τη σχέση τους με τους συνεργάτες τους στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”.

Ο Κρατερός Κατσούλης, μάλιστα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους συναδέλφους του που δεν μπορεί να πάει να τους δει στις παραστάσεις τους.

Με την ομάδα της εκπομπής έχετε φιλικές σχέσεις; Θα βγείτε μαζί έξω;

Κατερίνα: Εδώ δεν βγαίνουμε καλά καλά μόνοι μας.

Κρατερός: Έχουμε ακριβώς αυτή τη διάθεση που λες, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τρόπος να συμβεί αυτό, διότι έχουμε μικρά παιδιά, ξυπνάμε από τα χαράματα και ύστερα, εκτός από τις τηλεοπτικές μου υποχρεώσεις, από Τετάρτη έως Κυριακή έχω συνεχώς παραστάσεις. Η έγνοια μου είναι να τελειώσω το θέατρο και να πάω στο σπίτι μου να κοιμηθώ. Το ξενύχτι υπό αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους συναδέλφους που δεν μπορώ να πηγαίνω να τους βλέπω στις επίσημες παραστάσεις. Θέλω πολύ να τους δω και να τους τιμήσω, αλλά δεν γίνεται, διότι αν ξενυχτήσω αυτό θα με επιβαρύνει για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Επιπλέον, η τρίωρη καθημερινή εκπομπή που κάνουμε είναι για μένα σαν να κάνω μια παράσταση. Οπότε, δεν βγαίνει.

Κατερίνα: Μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να βγαίνουμε με τους συνεργάτες μας, αλλά είμαστε πάντα δίπλα τους και με τη σειρά τους είναι κι εκείνοι δίπλα μας. Είμαστε ενωμένοι, αγαπημένοι και σεβόμαστε βαθιά ο ένας τον άλλον. Όταν ο Κρατερός έκανε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, ήρθαν όλοι και αυτό ήταν πολύ συγκινητικό.

Κρατερός: Όπως και στα εγκαίνια του χώρου μου στα Βριλήσσια. Πέρα από συνεργάτες, είμαστε υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλο. Όσον αφορά το θέμα της διασκέδασης, πρέπει να σου πω ότι με τους φίλους μου βγήκα βράδυ έξω αφού η Αέλια είχε γίνει 6 ετών. Κι αυτό γιατί και πάλι είχα παραστάσεις στο θέατρο και δεν προλάβαινα.

Κατερίνα: Εγώ έκανα πάρα πολύ καιρό να ξεμυτίσω από το σπίτι όταν έκανα την Αέλια. Προσπαθούσαν να με βγάλουν έξω με το ζόρι!

Κρατερός: Είχα πάρει τις φίλες της τηλέφωνο και τους είχα πει «Ελάτε να την πάρετε να πάτε μια βόλτα να πιείτε έναν καφέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.