ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ράνια Κωστάκη: Οργιάζουν οι φήμες για νέο έρωτα με τον «Ντάνο»

Ράνια Κωστάκη: Οργιάζουν οι φήμες για νέο έρωτα με τον «Ντάνο»

Oργιάζουν οι φήμες, πως ο ηθοποιός και πρώην νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει έρθει πολύ κοντά με την Ράνια Κωστάκη και κάποιοι κάνουν λόγο για νέο έρωτα στην ελληνική showbiz.

Τον έρωτα λένε ότι βρήκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός «Ντάνος» στα μάτια της εντυπωσιακής ραδιοφωνικής παραγωγού Ράνιας Κωστάκη, που τον τελευταίο καιρό δεν χάνουν ευκαιρία να φωτογραφίζονται μαζί σε κοινές εμφανίσεις, ενημερώνοντας τους followers τους στο Instagram.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος Ντάνος έχει έρθει πολύ κοντά με τη ραδιοφωνική παραγωγό, με τους δύο να κυκλοφορούν μάλιστα ολοένα και πιο συχνά μαζί. Τόσο που κάποιοι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν η σχέση που τους συνδέει είναι μια απλή φιλία ή κάτι παραπάνω.

Η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ράνιας Κωστάκη είναι μάλιστα τόσο ζεστή, που η ραδιοφωνική παραγωγός φρόντισε να του οργανώσει πρόσφατα ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του.

https://www.instagram.com/p/B6bbIzlpPhb

https://www.instagram.com/p/B2ZeX4Lok98

Πέρα από τα γεγονός ότι η Ράνια και ο Ντάνος απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να συμπράξουν κιόλας για έναν όμορφο σκοπό. Μαζί και με τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα, ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα σωματείο που σκοπό έχει να προσφέρει υποστήριξη και μια αγκαλιά σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.