ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δείτε τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα που έκανε έξαλλο τον Τρύφωνα Σαμαρά (βίντεο)

Δείτε τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα που έκανε έξαλλο τον Τρύφωνα Σαμαρά (βίντεο)

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του «Βest Friend’s Fear» με την πλάκα που σκάρωσε ο Σάββας Πούμπουρας στον Τρύφωνα Σαμαρά.

Στο νέο αυτό παιχνίδι με φάρσες σε διάσημους Έλληνες, ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας κάνει ότι μπορεί για να ξεγελάσει τους διάσημους φίλους του, φέρνοντάς τους σε δύσκολες στιγμές, αλλά επεμβαίνοντας πάντα στην κατάλληλη στιγμή.

Τι ακριβώς έγινε…
Στο χθεσινό επεισόδιο, το «θύμα» ήταν ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς, που κλήθηκε να πάει στο Κορωπί για να χτενίσει μία κοπέλα που βρίσκεται κλεισμένη μέσα σε ένα γυάλινο κουβούκλιο για ιατρικούς λόγους. Ο αδερφός της κοπέλας έπρεπε να φύγει από το σπίτι και έτσι ο Τρύφωνας Σαμαράς έπρεπε να μείνει μόνος του μαζί της για να την χτενίσει.

Κάποια στιγμή και σύμφωνα με το σενάριο, η κοπέλα άρχισε να μην νιώθει καλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς ντυμένος με μια κίτρινη ειδική στολή και μάσκα στο πρόσωπό του, μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, μπαίνει στον ειδικό χώρο για να την βοηθήσει. Χωρίς να ξέρει τι πρέπει να κάνει και ακολουθώντας τις οδηγίες της ασθμαίνουσας ασθενούς, ο Τρύφωνας Σαμαράς αρχίζει να παίρνει διάφορα μηχανήματα – όπως την φιάλη οξυγόνου και άλλα – σε μια προσπάθεια να την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Προσπαθεί μέχρι και τεχνητή αναπνοή να της κάνει μέχρι την στιγμή που στο δωμάτιο μπαίνει ο αδερφός της και αρχίζει να του φωνάζει «Τι κάνεις εκεί;» με τον κομμωτή να έχει μείνει κόκκαλο και να του φωνάζει «Θα μας δείρεις κιόλας;».

Την στιγμή που ετοιμάζονται να πιαστούν στα χέρια, επεμβαίνει ο Σάββας Πούμπουρας, με τον Τρύφωνα Σαμαρά να μην μπορεί να το πιστέψει ότι πρόκειται για πλάκα.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.