ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Τρέλαναν» το Χόλιγουντ οι Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον (φώτο)

«Τρέλαναν» το Χόλιγουντ οι Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον (φώτο)

Το άλλοτε ζευγάρι μύθος του Χόλιγουντ δεν αντάλλαξε απλά κάποιες κουβέντες αλλά άγγιξαν ο ένας τον άλλον, στα παρασκήνια των βραβείων SAG, αγκαλιάστηκαν και όπως έλεγαν όσοι βρίσκονταν εκεί, την ώρα του ευχαριστήριου λόγου της Τζένιφερ Άνιστον ο Μπραντ Πιτ δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του.
https://twitter.com/JohnCohen1/status/1219083400201392129

Κατά την διάρκεια της τελετής ο Πιτ, ανέβηκε στην σκηνή να παραλάβει το βραβείο α ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Ταραντίνο, «Μια φορά, κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ». Και είπε αστειευόμενος: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Ήταν δύσκολος ρόλος. Ο τύπος αυτός «την ακούει» και δεν τα πηγαίνει καλά με την γυναίκα του. Είναι μεγάλη πίεση. Μεγάλη». Τότε η κάμερα γύρισε στην Άνιστον η οποία χειροκροτούσε.
https://twitter.com/sagaftraFOUND/status/1219091665387843584

Και ήρθε η σειρά της Άνιστον. Η οποία τιμήθηκε με το βραβείο α γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά για το «The Morning Show». Και ο Μπραντ Πιτ στα παρασκήνια την καμάρωνε με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του. Και πλέον το Χόλιγουντ παραμιλάει!|

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/jamielizabetht/status/1219117984381165570
https://www.instagram.com/p/B7hprRqhRZ6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.