ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Brad Pitt: Μίλησε για τον γάμο του με την Jolie εμμέσως – Πώς το συσχέτισε; (βίντεο)

Brad Pitt: Μίλησε για τον γάμο του με την Jolie εμμέσως – Πώς το συσχέτισε; (βίντεο)

Κι εκεί που περιμέναμε τα SAG Awards για να δούμε τους νικητές των βραβείων, ξαφνικά γινόμαστε μάρτυρες ενός απίστευτου γεγονότος. Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston, που βρίσκονταν στο μεγάλο γεγονός, φωτογραφήθηκαν στο backstage μαζί να αγκαλιάζονται, με τον ηθοποιό να μην της αφήνει το χέρι.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό ήταν αρκετό για να υπάρξει ο απαραίτητος ενθουσιασμός από τους fans όλου του κόσμου, ωστόσο, συνέβη και κάτι άλλο που δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην περάσει απαρατήρητο.

Ο Brad πήρε το SAG Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Once Upon A Time In Hollywood και, κατά τη διάρκεια του λόγου του, πέταξε μία σπόντα για την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, και τη σχέση που έχει μαζί της.

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Ήταν ένας δύσκολος ρόλος. Ένας άντρας που μαστουρώνει, βγάζει την μπλούζα του και δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του»

Σου μοιάζει γνώριμη αυτή η περιγραφή; Ω, ναι. Πρόκειται για τον ίδιο τον Brad που μάλλον αποφάσισε να κάνει αστείο για τον γάμο του με την Jolie, που έληξε άδοξα το 2016. Έκτοτε, το ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες και το μόνο σίγουρο είναι ότι η μεταξύ τους σχέση δεν ήταν κι η καλύτερη που θα μπορούσε να ήταν.

Της Aniston, πάντως, της άρεσε και η ομιλία και το αστείο του, αφού, λίγο μετά, το πλάνο τη δείχνει να τον παρακολουθεί με προσοχή και να τον χειροκροτάει.

Να σου πούμε κιόλας ότι μάλλον ο Brad είναι ελεύθερος στην παρούσα φάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.