ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Φωτιά» τα σχόλια για τον τρόπο που κρατούσε η Μέγκαν Μαρκλ τον μικρό Άρτσι (φώτο-βίντεο)

«Φωτιά» τα σχόλια για τον τρόπο που κρατούσε η Μέγκαν Μαρκλ τον μικρό Άρτσι (φώτο-βίντεο)

Η βόλτα της Μέγκαν Μαρκλ, σε δάσος του Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι και τα αγαπημένα της σκυλιά, έδωσε τροφή για πικρόχολα σχόλια.

Οι χρήστες των social media άδραξαν την ευκαιρία για να κάνουν πικρόχολα σχόλια σε βάρος της συζύγου του δούκα του Σάσεξ, η οποία εμφανίστηκε χθες χαμογελαστή και ευδιάθετη κάνοντας πεζοπορία στην εξοχή.

Ο φακός την απαθανάτισε μαζί με τα δύο σκυλιά της και τον οκτώ μηνών γιο της Άρτσι σε μάρσιπο. Δίπλα τους ήταν δύο σωματοφύλακες.

Ανακουφισμένη και χωρίς άγχος, η Μέγκαν έδειχνε να απολαμβάνει τη νέα της ζωή. Ήταν ντυμένη με σπορ ρούχα: ένα φούτερ, μαύρο κολάν και λαδί σκούφο και τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεξούδα.
https://www.instagram.com/p/B7j3IIJgBXt

Ωστόσο, οι χρήστες στα social media έσπευσαν να την επικρίνουν δριμύτατα για τον τρόπο με τον οποίο κρατούσε τον γιο της στη διάρκεια της βόλτας.

«Ας την δείξει κάποιος πώς να χρησιμοποιεί τον μάρσιπο προτού πέσει κάτω ο μικρός Άρτσι», είναι ένα από τα σχόλια των χρηστών.

«Ας την βοηθήσει ένας από τους σωματοφύλακές της»… «Δεν τον κρατάει σωστά (τον μικρό Άρτσι)»… «Ο μικρός Άρτσι έδειχνε να αισθάνεται άβολα στον μάρσιπο»… «Η Μέγκαν δείχνει να χρειάζεται βοήθεια», γράφουν άλλοι χρήστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail: «Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρότρυναν την Μέγκαν Μαρκλ να λάβει συμβουλές από την νταντά για το πώς να χρησιμοποιήσει τον μάρσιπο με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνοντας τον αδέξιο χειρισμό της στη βόλτα με τον Άρτσι και τα δύο σκυλιά της. Η βόλτα της στο δάσος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο νέο της σπίτι στο Βανκούβερ του Καναδά, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους φωτογράφους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.