ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάουρα Νάργες: Αγνώριστη με καστανά μαλλιά (φωτο)

Λάουρα Νάργες: Αγνώριστη με καστανά μαλλιά (φωτο)

Η Λάουρα Νάργες είναι από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που την έχουμε άρρηκτα συνδέσει με το απόλυτο ξανθό! Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός που την ακούμε καθημερινά στον Music 89,2 μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία με καστανά μαλλιά με αφέλειες και λίγο πιο μακριά από τα δικά της μαλλιά και είναι πολύ όμορφη αλλά… πραγματικά αγνώριστη!

Η Λάουρα προφανώς σκέφτεται να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και έβαλε περούκα προκειμένου να το δοκιμάσει! Κάτω από τη φωτογραφία της έγραψε: «Well, is it time for a big change? Λοιπόν, είναι ώρα για μια μεγάλη αλλαγή»; Ζητώντας τη γνώμη των διαδικτύακών της φίλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.