Φαίη Σκορδά: Followers ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα για αμέλεια και διασπορά του κορωνοϊού

Φαίη Σκορδά: Followers ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα για αμέλεια και διασπορά του κορωνοϊού

Σάλο έχει ξεσηκώσει η Φαίη Σκορδά με την ανακοίνωση της ότι κόλλησε και αυτή κορωνοϊό. Και πως ήταν δυνατόν να μην προκληθεί αφού μέγα ζήτημα σε όλα τα gossip ήταν το πρόσφατο ταξίδι της τηλεπαρουσιάστριας στην γειτονική Ιταλία, που είναι η νούμερο ένα χώρα σε κρούσματα και νεκρούς της Ευρώπης από τον ιό.

Διαβάζαμε για το πόσο κομψή ήταν η Φαίη στο αεροδρόμιο από πολλές σελίδες, τι να φορέσουμε σε ανάλογο χαλαρό ταξίδι με τον αγαπημένο μας, μόνο που ξεχνούσαν πως ο κορωνοϊός υπήρχε και τα κρούσματα ανέβαιναν ολοένα και περισσότερο.

Και σας να μην έφτανε αυτό, οι εκπομπές της συνεχιζόντουσαν κανονικά με καλεσμένους να «παρελάζουν» από το πλατό και μέχρι την Παρασκευή όπου ήταν και η τελευταία της εκπομπή, στην Ιταλία θρηνούσαν εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες νοσούντες.

Κανένας λόγος βέβαια να ανησυχήσει και να κάνει προληπτικά τεστ.

Σε εκδήλωση στις 25/2 είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ρώμη της Ιταλίας, ακριβώς τις ημέρες που ξέσπασαν τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού!

«Η αλήθεια ήταν ότι με το που έφτασα, ξεκίνησαν τα κρούσματα του κορωνοϊού και όντως, όπως όλοι μας, ανησύχησα πάρα πολύ.» Στην ερώτηση πώς πέρασε με τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο, η Φαίη απάντησε με πλατύ χαμόγελο: «Περάσαμε πολύ ωραία».

Αυτή τη στιγμή ένα κανάλι έχει μπει σε καραντίνα και πολλοί ακόλουθοι της Φ.Σκορδά ζητούν να παρέμβει ο Εισαγγελέας.

Για την ώρα ο ΑΝΤ1 έχει κάνει αλλαγές στο πρόγραμμά του μέχρι νεοτέρας,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.