ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Οι 9+1 φορές που η Τζένιφερ Λόπεζ μας έδειξε το «φλογερό» κορμί της με μπικίνι (φώτο)

Οι 9+1 φορές που η Τζένιφερ Λόπεζ μας έδειξε το «φλογερό» κορμί της με μπικίνι (φώτο)

Η Jennifer Lopez αποτελεί από τους πιο «hot» λογαριασμούς στο instagram. Κάπως σα να το ξέρει και η ίδια και φροντίζει να μην μας αφήνει ποτέ απογοητευμένες -κι ακόμα περισσότερο τους άνδρες followers της- ανεβάζοντας συνεχώς updates από τη ζωή της. Η τελευταία της ανάρτηση αφορούσε το νέο της επαγγελματικό βήμα, μια νέα σειρά παπουτσιών, αλλά σίγουρα δεν σταθήκαμε μόνο στα παπούτσια της.

“Κάτι για να σας φωτίσει τη μέρα” σημείωσε στη λεζάντα η JLo γνωρίζοντας πολύ καλά ότι εκτός από τα εκατομμύρια likes που θα πάρει -μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει ήδη 2,5 εκατομμύρια- θα την αποθεώσουν και στα σχόλια.

https://www.instagram.com/p/B9zXwO7JZKm
Τo καλλίγραμμο κορμί της 50χρονης σταρ είχαμε την ευκαιρία να το θαυμάσουμε αρκετές φορές μέσα από τα social media της και μάλιστα με μπικίνι. Ας θυμηθούμε 10 από τα πιο σέξι μπικίνι που φόρεσε για τους 117 εκατομμύρια followers της.

1. Στα γυρίσματα του Hustler.
https://www.instagram.com/p/BvrAcfkgmhk
2. Με mirror selfie
https://www.instagram.com/p/B8oz3papQjz
3. Σε οικογενειακή μάζωξη
https://www.instagram.com/p/BlokiPuFUKx
4. Κάνοντας ηλιοθεραπεία
https://www.instagram.com/p/Bls4b7SF0_v
5. Με ρομαντική διάθεση και τον Alex Rodriguez

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BuxK8jpAK8-
6. Σε απόλυτα sexy mode
https://www.instagram.com/p/BpZ3GArAePX
7. Τάχα μου αυθόρμητη
https://www.instagram.com/p/BWfjQ1vFaIa
8. Με selfie
https://www.instagram.com/p/BFCqg7bmuOO
9. Κάνοντας ηλιοθεραπεία, μέρος 2

https://www.instagram.com/p/quv834GuEu
10. Δείχνοντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι
https://www.instagram.com/p/B0sBbBog1qI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.