ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα «γύρισε» η Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν έγραψα ότι είμαι θετική κορωνοϊό – Είπα πως έχω συμπτώματα» (φώτο)

Τα «γύρισε» η Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν έγραψα ότι είμαι θετική κορωνοϊό – Είπα πως έχω συμπτώματα» (φώτο)

Πριν από λίγη ώρα η Αθηναΐς Νέγκα, ανακοίνωνε (;) ότι έχει κορωνοϊό. Τουλάχιστον αυτό φαινόταν από την ανάρτηση της στο Instagram, τώρα αλλάζει τα λεγόμενα της και υποστηρίζει πως δεν έχει τον ιό, αλλά συμπτώματα του.

«Δεν έγραψα πως είμαι Θετική στον κορονοϊό, είπα πως έχω τα συμπτώματα εδώ κ μέρες πως ΔΕΝ θα κάνω τεστ σύμφωνα με τις οδηγίες εφόσον νιώθω καλά, όμως θα κάτσω σπίτι και θα υπερβώ τις 14 μέρες καραντίνας», αναφέρει η Αθηναΐς Νέγκα σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Αυτό που θα ήθελα να είναι σαφές είναι πως πολύ απλα νιώθω καλά, εχω πολύ χαμηλό πυρετό μέρες, το περνάω ήσυχα μέχρι τώρα, ας είναι διαθέσιμα τα τεστ για όποιον δυσκολευτεί ή για όποιον ανησυχεί. Θα κάτσω πολλέεεες μέρες σπίτι!», έγραψε στο Twitter η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Ενώ σε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρει: «Όταν γράφουμε κάτι, δεν είναι δυνατόν να παρερμηνεύεται».

https://www.instagram.com/p/B-RxZWyHesP

Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα με προηγούμενη ανάρτησή της στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα είχε γράψει: Εγώ στο σαλονάκι ,μόνο που η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή της καραντίνας δηλαδή πριν 12χρονια -τόσο δεν είμαστε μέσα; Είμαι στην κρεβατάρα μου τώρα .Με επισκέφτηκε κ εμένα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να έχω φάει ξύλο. Ήπιο ξύλο βέβαια ,διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου. Έχω περάσει πολύ χειρότερες γρίπες στο πόδι ,οι μαμάδες θα με καταλαβαίνουν όμως τώρα οφείλω να κάτσω κλεισμένη. Κότα. Θα ακούσω την γενική οδηγία σύμφωνα με την οποία οποίος το περνάει χαλαρά-όσο νιώθει καλά- κ δεν έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να κάνει τεστ, ώστε τα τεστ να είναι διαθέσιμα(δεν θα σχολιάσω επιλογές, ο καθένας ξέρει το ιστορικό του κ τις ανησυχίες του) όμως θα εξαντλήσω και θα υπερβώ τις 14 ημέρες καραντίνας που μου συνέστησαν ..άραγε θα έρθει πάλι εκείνη η μέρα ; Θα βγούμε; και όταν βγούμε ,τι θα βρούμε; ίσως να έχουν νόημα αργότερα τα αξιόπιστα τεστ ανόσιας-αν υπάρξουν, ώστε κάποιοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη», ανέφερε η Αθηναΐς Νέγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-Raqx3HAbB

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.