Εκτός καραντίνας ο πρίγκιπας Κάρολος – Αγωνία για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Εκτός καραντίνας ο πρίγκιπας Κάρολος – Αγωνία για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Είναι καλά στην υγεία του ο πρίγκιπας Κάρολος και του επετράπη να βγει από την καραντίνα στην οποία βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στο κάστρο στο Μπαλμόραλ, όπως έγινε γνωστό από πηγές των Ανακτόρων.

Ο 71χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας είχε ήπια συμπτώματα, ενώ εμφάνισε την ασθένεια πριν από δύο σαββατοκύριακα, προτού φύγει για το Αμπερντισάιρ, στη Σκωτία. Ο Κάρολος άρχισε να δείχνει συμπτώματα του κορωνοϊού στις 21 Μαρτίου ενώ βρισκόταν στο Γκλουσεστερσάιρ, προτού αναχωρήσει για τη Σκωτία.

​Η σύζυγός του Καμίλα, έκανε το τεστ και βγήκε αρνητική στον ιό ενώ δεν εμφάνισε κανένα σύμπτωμα. Ωστόσο, προληπτικά μένει και εκείνη σε αυτοαπομόνωση έως το τέλος αυτής της εβδομάδας. Ο Κάρολος έκανε το τεστ πριν από μία εβδομάδα και βγήκε θετικός. Ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης και των υγειονομικών Αρχών της χώρας, η καραντίνα διήρκεσε για εφτά ημέρες και έτσι ο πρίγκιπας θα συνεχίσει τις συναντήσεις και τις επαφές του αλλά και την άθλησή του. Εκπρόσωπος του Οίκου Κλάρενς ανέφερε: “Επιβεβαιώνουμε σήμερα ότι αφού συμβουλεύτηκε γιατρό, ο πρίγκιπας της Ουαλίας βγαίνει από την αυτοαπομόνωση”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, έγινε γνωστό χθες ότι ένας από τους βοηθούς της βασίλισσας είναι θετικός για κορωνοϊό εγείροντας νέες ανησυχίες για την υγεία της Ελισάβετ. Πάντως, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιμένουν ότι η 93χρονη μονάρχης είναι καλά στην υγεία της και λαμβάνονται όλα τα προληπτικά μέτρα. Στα καθήκοντα του βοηθού είναι να βγάζει τα σκυλιά της βασίλισσας βόλτα και να της φέρνει φαγητό, κάτι που σημαίνει ότι οι δυο τους έρχονταν σε στενή επαφή. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ανέλαβε ρόλο κοντά στη βασίλισσα πριν από έξι μήνες και βρισκόταν στα ιδιαίτερα διαμερίσματά της στο Μπάκιγχαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.