ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το ίντερνετ βρήκε την «ασθενή 0» του κορωνοϊού και η Κάτια Δανδουλάκη το… επιβεβαίωσε

Το ίντερνετ βρήκε την «ασθενή 0» του κορωνοϊού και η Κάτια Δανδουλάκη το… επιβεβαίωσε

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί και ανασύρθηκε από το χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας δείχνει την Κάτια Δανδουλάκη να υποδύεται την θρυλική και αδέκαστη δικαστίνα Βίρνα Δράκου στη Λάμψη και να μιλάει στον Γιάνκο πώς γλίτωσε από τον ιό.

Εκείνος με τη χαρά και τη συγκίνηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του τη ρωτάει αν μπορεί να την αγκαλιάσει. Η συνέχεια; Σαν τις μέρες που ζούμε. Του απαντάει: Από απόσταση!

Η ίδια που έχει δει τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί στα social media μέσα από αυτό το βίντεο το ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram της σχολιάζοντας: «Ο Μεγάλος Φώσκολος τα είχε προβλέψει όλα!».

https://www.instagram.com/p/B-oXhW1AA95

Η ηθοποιός γνωστή για το χιούμορ μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το εν λόγω βίντεο είπε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Είναι πάρα πολύ αστείο. Προσπαθούσα να θυμηθώ αν ήταν απλώς μια ιστορία για έναν ιό που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας. Όχι, γέλασα, μου το στέλνανε κατά δεκάδες και μετά το έστελνα εγώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.