ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Μπλεξίματα» για την Ιωάννα Τούνη – Την κατηγορούν για υποκλοπή! (βίντεο)

«Μπλεξίματα» για την Ιωάννα Τούνη – Την κατηγορούν για υποκλοπή! (βίντεο)

Δικαστικά «μπλεξίματα» έχει η Ιωάννα Τούνη, καθώς εταιρία γυαλιών προχώρησε σε καταγγελίες στις οποίες αναφέρεται ότι εκείνη υπέκλεψε την καμπάνια τους.

Το θέμα αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου όπου και φιλοξενήθηκαν οι απόψεις και των δύο πλευρών. Όπως αποκάλυψε η συνεργάτιδα της γνωστής παρουσιάστριας, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου:

«Πριν από μερικές ημέρες και μέσω Instagram μια πολύ γνωστή Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία που εμπορεύεται γυαλιά, κατήγγειλε ξεκάθαρα μέσω Instagram stories την Ιωάννα Τούνη ότι έχει κλέψει την δική της καμπάνια, τη δική της φωτογράφιση και τα έχει ανεβάσει η Ιωάννα Τούνη στο δικό της site, αλλά είναι δικά τους. Δηλαδή έχει γίνει κανονική κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.

Η εταιρεία έχει κάνει τη δική της καμπάνια και κατηγόρησε την Ιωάννα Τούνη ότι έχει κλέψει το υλικό της εταιρείας και το έχει αναρτήσει στο δικό της site. Η Ιωάννα Τούνη πουλάει γυαλιά μέσα από το site της.

Τώρα, η εταιρεία κατήγγειλε δημόσια μέσω social media την κίνηση της Ιωάννας Τούνη και μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και μια νομική συνέχεια. Μάλιστα, υπογράμμισε η εταιρεία ότι με το που την ανέφεραν στην ιστορία, ότι πρόκειται για πλοκή πνευματικής ιδιοκτησίας, η Ιωάννα Τούνη κατέβασε αμέσως από το site της αυτά που είχε πάρει από την εταιρεία».

Από την πλευρά της Ιωάννας Τούνη υπάρχει μία τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα αφού από το περιβάλλον της λέγεται:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η εταιρεία προσπαθεί να διαφημιστεί μέσα από το πρόσωπο της κας Τούνη. Ακόμα δεν υπάρχει ούτε Instagram, ούτε Facebook, ούτε e-shop για την εταιρεία της. Όλα είναι υπό κατασκευή. Οπότε η κα Τούνη είναι απόλυτα κολλημένη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.