ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τ.Μελιτά: «Δεν θέλω να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα και να μην μπορώ να αγκαλιάζω τις φίλες μου»

Τ.Μελιτά: «Δεν θέλω να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα και να μην μπορώ να αγκαλιάζω τις φίλες μου»

Η Τζένη Μελιτά, μίλησε για τον κορωνοϊό, ο οποίος άλλαξε τα σχέδια του γάμου της με τον Σπύρο Μαραγρίτη, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

«Μπορεί ο κορωνοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, γιατί είχαμε σκοπό να κάνουμε τον γάμο τον Σεπτέμβριο, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις. Δε θέλω όμως να γίνει αυτό το διάστημα, να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα και να μη μπορώ να αγκαλιάζω τις φίλες μου και τους καλεσμένους μας. Έχουμε βρει μια πολύ ωραία μυστική τοποθεσία και στόχος είναι να περάσουμε ένα τριήμερο μαζί με τους καλεσμένους μας. Οι κουμπάροι μας θα είναι δυο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες δικές μου», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόταση γάμου πέρυσι το Πάσχα στο Μαρόκο. «Είχε κανονίσει να πάμε αυτό το ταξίδι και ενώ βρισκόμασταν στους φανταστικούς κήπους του Yvse Laurentν, σε μια λίμνη με νούφαρα μου είπε πως έχει κάτι να μου πει. Εγώ ήθελα να βγάλω φωτογραφία για το Instagram. Με τα πολλά με τραβά φωτογραφία, δε μου άρεσε η λήψη και εκείνος επέμενε πως θέλει να μου πει κάτι σημαντικό. Τότε μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί, να παντρευτούμε και να κάνουμε πολλά ταξίδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η Τζένη Μελίτα πρόσθεσε στη Real πως με τον σύντροφό της ψάχνουν για νέο σπίτι μιας και αυτό που μένουν πουλήθηκε σε νέο ιδιοκτήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.