ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζένιφερ Λόπεζ: Η selfie που ανατρίχιασε τους θαυμαστές της – Βλέπετε τον μυστήριο άνδρα που αχνοφαίνεται; (φώτο)

Τζένιφερ Λόπεζ: Η selfie που ανατρίχιασε τους θαυμαστές της – Βλέπετε τον μυστήριο άνδρα που αχνοφαίνεται; (φώτο)

Μια ανατριχιαστική φιγούρα σε selfie της Τζένιφερ Λόπεζ, διέκριναν κάποιοι θαυμαστές στο βάθος. Συγκεκριμένα, στο φόντο νέας ανάρτησης της 50χρονης ερμηνεύτριας, όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη με το κινητό της, οι πιο παρατηρητικοί φαν της εντόπισαν έναν «άντρα με μάσκα», που μοιάζει βγαλμένος από ταινία τρόμου.

Το πρόσωπο του «σίριαλ κίλερ» μόλις που διακρίνεται μέσα από την τζαμαρία που βρίσκεται πίσω από τον ώμο της Λόπεζ (αριστερά του λαιμού της, όπως βλέπουμε τη φωτογραφία) και θα μπορούσε να είναι ένας άντρας είτε με ξυρισμένο κεφάλι είτε με μάσκα.

Όταν πάντως η τραγουδίστρια άρχισε να βομβαρδίζεται με σχόλια του τύπου «Ποιος ή τι είναι αυτό πίσω σου;» ή «Βλέπετε κι εσείς τον τρομακτικό τύπο με τη μάσκα από πίσω της;», απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε.

Το μόνο που γράφει η ίδια είναι τη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, σύμφωνα με την οποία: «Αν δεν σε δυσκολεύει, δεν σε αλλάζει». Ας ελπίσουμε να αναφέρεται στην άσκηση και όχι στην επαφή της με έναν ψυχοπαθή δολοφόνο. Σε κάθε περίπτωση, η ανάρτησή της έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας σχεδόν 3 εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/CAOjUjBgZU4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.