ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έτσι «έχτισε» σώμα η Αντέλ – Ο πρώην γυμναστής της αποκαλύπτει πως έχασε 45 κιλά (φώτο)

Έτσι «έχτισε» σώμα η Αντέλ – Ο πρώην γυμναστής της αποκαλύπτει πως έχασε 45 κιλά (φώτο)

Η γνωστή σε όλους Αντέλ, πριν από λίγες εβδομάδες, κυριαρχούσε στην επικαιρότητα εξαιτίας της φοβερής αλλαγής στο σώμα της, καθώς κατάφερε και έχασε 45 κιλά.

Βοηθός και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια αυτή ήταν ο γυμναστής της Pete Geracimo ο οποίος μοιράστηκε το μυστικό της επιτυχίας της διάσημης τραγουδίστριας, τονίζοντας ότι είχε αναπτύξει συγκεκριμένους τρόπους για να διατηρήσει το κίνητρο της Αντελ κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Η 32χρονη Αντέλ, η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, τον Σεπτέμβριο, κρατούσε χαμηλό προφίλ ενώ παράλληλα γυμναζόταν, αλλά μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν πολύ αδυνατισμένη για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τις ευχές για τα γενέθλιά της. Ήταν στις 6 Μαΐου, όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία στην οποία πόζαρε φορώντας ένα little black dress που αναδείκνυε τα αδυνατισμένα της πόδια.

https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ

Μιλώντας στο US Weekly ο Geracimo είπε για την συνεργασία του με την κάτοχο Grammy, ότι όταν οι μέρες ήταν δύσκολες, θα άλλαζε την προπόνηση προκειμένου να βγάλει από το μυαλό της αυτό που την απασχολούσε, «και πριν το καταλάβει, είχαμε μία καλή συνεδρία και εργαζόμασταν σκληρά».

Οι δυο τους θα γυμνάζονταν για μία ώρα, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, και στον Geracimo άρεσε πάντα να την κοιτάει να ανταποκρίνεται πραγματικά στις προκλήσεις που της έβαζε.

​«Το αστείο είναι ότι ποτέ δεν την αντιμετώπισα διαφορετικά από ότι θα έκανα με κανέναν από τους πελάτες μου».

«Δεν θαμπώνομαι από τους σταρ και την γύμνασα σαν να μην ήταν διάσημη. Μου άρεσε η αίσθηση του χιούμορ και γελούσαμε πολλές φορές», συνέχισε.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, ήταν η νέα ανταγωνιστική πλευρά της Αντέλ που τη βοήθησε να ξεκινήσει το ταξίδι για την απώλεια βάρους. Όπως ανέφερε μάλιστα ο γυμναστής της, η τραγουδίστρια ήθελε πάντα να βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν, και αυτό την οδήγησε να εργαστεί πιο σκληρά και να πιέσει πραγματικά τον εαυτό της, αν και «δεν ήταν φαν της γυμναστικής στην αρχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν μάλιστα η συνεργασία του Geracimo με την Αντέλ ολοκληρώθηκε, η τραγουδίστρια η συνέχισε να αναβαθμίζει το πρόγραμμα των ασκήσεών της, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μία ανανεωμένη φιγούρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.