ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ. Βισκαδουράκης: «Θα έπλενα πτώματα για 300 ευρώ αλλά δεν άντεξα κι έφυγα»

Θ. Βισκαδουράκης: «Θα έπλενα πτώματα για 300 ευρώ αλλά δεν άντεξα κι έφυγα»

Την πιο περίεργη δουλειά που πήγε να κάνει, για να βγάλει τα προς το ζην, αποκάλυψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν αποκαλυπτικός στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», καθώς παραδέχθηκε πως παλαιότερα, όταν δεν είχε την οικονομική άνεση που διαθέτει τώρα και χρειαζόταν χρήματα για να επιβιώσει, λίγο έλειψε να βρεθεί να πλένει πτώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε: «Η πιο περίεργη δουλειά που έφθασα κι έφυγα ήταν να πλένω πτώματα. Μου είπε ένας φίλος μου τότε, σαν να λέμε τώρα θα πάρεις 300 ευρώ το κάθε πτώμα. Επειδή ήμουν πολύ φτωχό παιδί, ξεκίνησα να πάω. Μόλις έφθασα εκεί μου κόπηκαν τα στομάχια, όλα, έπαθα… Δεν άντεξε το στομάχι μου. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Έκανα μεταβολή και έφυγα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.