ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Σάλος»: Η Πάρις Τζάκσον θα υποδυθεί τη λεσβία «Ιησού» σε ταινία

«Σάλος»: Η Πάρις Τζάκσον θα υποδυθεί τη λεσβία «Ιησού» σε ταινία

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, ετοιμάζεται να παίξει τον Ιησού ως λεσβιακή γυναίκα στην επερχόμενη ταινία «Habit».

Μάλιστα, στην εν λόγωω σειρά συμπρωταγωνιστούν η γνωστή από το κανάλι της Disney Bella Thorne, και ο Άγγλος τραγουδιστής Gavin Rossdale.

​Η ταινία παρουσιάζεται ως “μια rock-n-roll εκδοχή της ζωής του Μεσσία “, και απεικονίζει τον Καλό Ποιμένα ως “γυναίκα με μυτερά μαλλιά και δαχτυλίδι στην μύτη”

Μετά από αυτήν την είδηση επόμενο ήταν να υπάρξουν αντιδράσεις με χριστιανικές ακτιβιστικές ομάδες να υπογράφουν ήδη αναφορές για να εμποδίσουν την ταινία.

Ο Ιησούς στην επερχόμενη ταινία Habit είναι μια γυναίκα και μάλιστα ομοφυλόφιλη. Το ότι ο ρόλος παίζεται από την κόρη του Βασιλιά της Ποπ, Παρίς Τζάκσον, είναι προφανές πως γίνεται για λόγους δημοσιότητας.

Φαίνεται ότι οι παραγωγοί της ταινίας “Habit” θέλουν να προκαλέσουν για να κερδίσουν δημοσιότητα. Ο χαρακτήρας της Bella Thorne έχει χαρακτηριστεί ως ένα “έξυπνο κορίτσι του δρόμου με φετίχ τον Ιησού η οποία αναμιγνύεται σε μια βίαιη συμφωνία ναρκωτικών και βρίσκει μια πιθανή διέξοδο όταν μεταμφιέζεται ως καλόγρια. “

Προφανώς, αυτή η ιδέα δεν επρόκειτο ποτέ να ταιριάξει καλά με τη χριστιανική κοινότητα,… Το Movieguide, ένα μη κερδοσκοπικό έργο για την «αποκατάσταση των χριστιανικών αξιών στη βιομηχανία ψυχαγωγίας», ξεκίνησε μια αναφορά εναντίον της ταινίας, υποστηρίζοντας ότι οι παραγωγοί «επιτέθηκαν στην ιστορική και βιβλική απεικόνιση του Ιησού Χριστού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κύριο επιχείρημά τους είναι ότι η απεικόνιση θα παραπλανούσε και θα μπορούσε να μπερδέψει τα παιδιά. Η ημερομηνία κυκλοφορίας ή ο διανομέας της ταινίας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.