Κάτια Ζυγούλη: O λόγος που δεν την επέλεξαν στο GNTM (βίντεο)

Κάτια Ζυγούλη: O λόγος που δεν την επέλεξαν στο GNTM (βίντεο)

Η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε ως καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης.

Το πρώην μοντέλο μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο GNTM, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε. Μάλιστα, εξήγησε και το λόγο.

«Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ό, τι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Και αν κάτι αλλάξει, γιατί δεν πρέπει να λέμε “ποτέ” και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια που θέλει να είναι χρήσιμη. Η γλυκιά, η απαλή, μην τον πληγώσεις τον άνθρωπο, δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους. Γιατί;».

«Τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί, πηγαίνουν με όνειρα, θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Επειδή έχω υπάρξει στη θέση του να με κρίνουν για τα πάντα, έχω πληγωθεί ως ακατέργαστο παιδάκι, δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι», εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.