ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρία Μενούνος: H μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο (φωτό)

Μαρία Μενούνος: H μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο (φωτό)

Η Μαρία Μενούνος επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media για να δώσει δύναμη και κουράγιο.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Intagram μια φωτογραφία της ίδιας μαζί με τη μητέρα της η οποία ως γνωστό δοκιμάζεται από τα απανωτά χτυπήματα του καρκίνου.

Η Μαρία Μενούνος στέλνει το δικό της μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης, ελπίδας και αισιοδοξίας σε όσους περνούν δύσκολα.

«Γεια σας. Απλώς στέκομαι εδώ και ελπίζω. Εννοώ η μαμά μου. Καθημερινά δέχομαι και ένα τηλέφωνο από κάποιον που έχει διαγνωσθεί με κάτι τρομακτικό. Δεν είστε μόνοι. Πάντα υπάρχει ελπίδα. Η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι μέσα σε 4 χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά στέκεται εδώ και χαμογελά. Στο μεταξύ εσείς να πιστέψετε, Αυτό (σ.σ. το μήνυμα) είναι για όποιον το χρειάζεται σήμερα», γράφει στο ποστ της και συγκινεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CCMppfzp39U/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.