«Κρατηθείτε»: Αυτό είναι το επάγγελμα που δηλώνει η Χριστίνα Μπόμπα (βίντεο)

«Κρατηθείτε»: Αυτό είναι το επάγγελμα που δηλώνει η Χριστίνα Μπόμπα (βίντεο)

Αδιαμφισβήτητα, η Χριστίνα Μπόμπα έγινε ευρέως γνωστή, μέσα από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Μάλιστα, πέρσι, την απολαύασαμε στο ρόλο παρουσιάστριας του The Voice, στο πλευρό του Γιώργου Λιανού.

Εκτός όμως από παρουσιάστρια, είναι μοντέλο και influencer, αλλά πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμά της. Το μυστήριο του τι δουλειά κάνει, το έλυσε η ίδια, όταν βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε όσα είπε η Χριστίνα Μπόμπα:

Οταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς νιώθει που έγινε γνωστή μέσα από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη, εκείνη απάντησε: «Είμαι η γυναίκα του Σάκη, από εκεί με έμαθε ο κόσμος, αλλά είμαι και άλλα πράγματα. Δεν με ενοχλεί αυτό. Κάνω πολλά πράγματα».

Όσο για το πώς προσδιορίζει η ίδια το επάγγελμά της; «Αυτήν τη στιγμή η κεντρική μου ταυτότητα είναι online, όσα κάνω στα social media. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα influencer, αλλά θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου. Είτε συνεργάζομαι με εταιρείες και βγάζω φωτογραφίες, όπως ήταν κάποτε τα μοντέλα, αλλά σε μια άλλη μορφή τώρα, είτε δημιουργώ ένα περιεχόμενο, που έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο είτε ταξιδιωτικό, είτε υγείας, είτε διατροφής και σε όποιον του αρέσει το παρακολουθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Στη συνέχεια, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε και τα μελλοντικά της σχέδια. «Η καρδιά μου είναι πιο κοντά στο επιχειρείν. Αυτή τη στιγμή έχω μια επιχείρηση που είναι στα σκαριά, δημιουργώ ένα brand υγιεινής διατροφής. Είναι κάτι που αγαπώ και το χτίζω σιγά σιγά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Επίσης, μίλησε και για το The Voice, αποκαλύπτοντας πως δεν θα συμμετέχει φέτος. «Αισθάνθηκα ότι τα πήγα πάρα πολύ καλά στο “The Voice”, στην αρχή είχα μια δυσκολία, μετά ήμουν πάρα πολύ άνετη, υπήρχε εξέλιξη. Ο λόγος που επέλεξα να μην το κάνω για δεύτερη χρονιά είναι γιατί θα ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι πιο ελεύθερο πια. Μου αρέσει η τηλεόραση ως μέσο, θα ήθελα να κάνω κάτι ακόμα και βήμα βήμα να πηγαίνω προς κάτι καλύτερο», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.