ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Μπάρμπα: Η προκλητική «απάντηση» της κόρης της – Έγινε 18 και «ξέφυγε» (φώτο)

Β.Μπάρμπα: Η προκλητική «απάντηση» της κόρης της – Έγινε 18 και «ξέφυγε» (φώτο)

Με ξέφρενο πάρτι στη Μύκονο γιόρτασε την 1η Ιουλίου τα 18α γενέθλιά της η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα Μαρασλή.

Ενήλικη πλέον, έσβησε τα πατροπαράδοτα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της, με τη Βάνα Μπάρμπα να της εύχεται μέσω Instagram:

«Χρόνια σου πολλά, μικρή μου πριγκίπισσα… Μεγάλωσες… Δεν θα πάψεις πότε να είσαι για εμένα το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μου… Το δικό μου αστέρι. Άνοιξες τα φτερά σου, αλλά η αγάπη μου πάντα θα σε ακολουθεί! Χρόνια πολλά, Φαιδρούλα μου!».

https://www.instagram.com/p/CCF5YCuJ2uX

Από το πάρτι της 18χρονης Φαίδρας κυκλοφόρησαν διάφορα βίντεο, από τα οποία δεν έλειψαν αρκετές προκλητικές εκφράσεις.

Συγκέντρωσαν, προφανώς, αρνητικές κριτικές, η κοπέλα όμως δεν… πτοήθηκε.

Απάντησε με προκλητικό τρόπο μέσω φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram, στην οποία φαίνεται να κάνει «χαρακτηριστική» κίνηση με τα δάχτυλά της ενώ παράλληλα δείχνει τα οπίσθιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.