ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ζήλεψε τον Κ. Γουέστ η Π. Χίλτον: Κατεβαίνει για Πρόεδρος με στόχο να κάνει ροζ τον Λευκό Οίκο

Ζήλεψε τον Κ. Γουέστ η Π. Χίλτον: Κατεβαίνει για Πρόεδρος με στόχο να κάνει ροζ τον Λευκό Οίκο

Οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές πλησιάζουν, καθώς είναι προγραμματισμένες για τον προσεχή Νοέμβριο, και οι διασημότητες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.

Μετά το ράπερ Κάνιε Γουέστ, σύζυγο της τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, ήρθε η Πάρις Χίλτον να δηλώσει την υποψηφιότητά της. Η Αμερικανίδα ξεκίνησε την προεκλογική καμπάνια της μέσω Instagram, με σύνθημα «Ας κάνουμε τις ΗΠΑ καυτές ξανά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 39χρονος ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, συγγραφέας βιβλίων και παρουσιάστρια δεν γνωρίζουμε εάν πράγματι θα καταθέσει και επίσημα υποψηφιότητα ή εάν απλώς κάνει πλάκα. Έκανε ήδη, πάντως, τις απαραίτητες… προεκλογικές δηλώσεις, επισημαίνοντας πως θα βάψει ροζ το Λευκό Οίκο, καθώς: «Το λευκό είναι απλά υπερβολικά βαρετό».

Should I make the Oval Office into a Heart Shape Office? ??‍♀️? #ParisForPresident ⚡️??⚡️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

#PresidentParis ✨????✨ I like the sound of that.? #ThatsHot ? #MakeAmericaHotAgain ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

#ParisForPresident ❤️????❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.