ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τελικά… το μέγεθος μετράει; – Η Ελένη Φουρέιρα απαντάει (βίντεο)

Τελικά… το μέγεθος μετράει; – Η Ελένη Φουρέιρα απαντάει (βίντεο)

Αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Φουρέιρα! Η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ από τον Θέμη Γεωργαντά, όπου και απάντησε σε πολλές «πιπεράτες» ερωτήσεις του.

Εκεί λοιπόν η πασίγνωστη τραγουδίστρια κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετές σεξουαλικού περιεχομένου, όπως για παράδειγμα εάν έχει βρεθεί σε ερωτική συνεύρεση κάποια στιγμή σε αυτό, η τραγουδίστρια ήταν σαφής.

«Όχι. Δεν έχω κάνει τίποτα. Τόσα χρόνια. Εκεί δουλεύω. Πότε προλαβαίνεις να κάνεις σεξ, αγάπη μου; Θα τελειώσεις από τη σκηνή, μέχρι να ξεϊδρώσεις, να αλλάξεις μαλλιά και ρούχα, πότε θα το κάνεις;. Εγώ δεν έχω το καμαρίνι σαν δεύτερο σπίτι μου. Έχω το σπιτάκι μου και αν θέλω να κάνω τέτοια πράγματα τα κάνω στο σπιτάκι μου, όχι στο καμαρίνι», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, κλήθηκε να απαντήσει και στο αιώνιο… ερώτημα για το αν μέγεθος μετράει, λέγοντας: «Να το σκεφτώ… Κάτσε λίγο, να το σκεφτώ… Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές ναι, κάποιες φορές όχι. Είναι η αλήθεια. Το μέγεθος δεν μετράει πάντα. Αν ο άλλος σε έχει τρελάνει εγκεφαλικά τότε… Αν ο άλλος, όμως, δεν έχει ούτε αυτό ούτε και τα άλλα, το μέγεθος μετράει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=mHO0XLTduWQ&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.