ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γουίλ Σμιθ σε «κουτσομπόλη» 50 Cent: «Άντε γα@@σου» (φώτο)

Γουίλ Σμιθ σε «κουτσομπόλη» 50 Cent: «Άντε γα@@σου» (φώτο)

Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε πως είχε εξωσυζυγική σχέση, με τον ράπερ 50 Cent να δείξει ίσως παραπάνω «ενδιαφέρον» για τα προσωπικά ζητήματα του ηθοποιού, κάτι που τελικά τον εξόργισε.

Σύμφωνα με την Page Six, σε μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο σταρ, ο 50 Cent αναφέρθηκε σε εκπομπή που εμφανίστηκαν ο ηθοποιός και η πρώην γυναίκα του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, μετά τις αποκαλύψεις ότι η τελευταία διατηρούσε δεσμό με τον 27χρονου τραγουδιστή Όουγκουστ Αλσίνα.

Ο νεαρός μάλιστα είχε ισχυριστεί ότι ο δεσμός ήταν εις γνώσιν του Γουίλ Σμιθ.

Οι επίμονες ερωτήσεις του ράπερ δεν άρεσαν στον ηθοποιό που στο τέλος του «άντε γ@@@@@ου»!

Το μήνυμα μάλιστα δημοσιοποίησε ο 50 Cent!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.