Κέλι Πρέστον: Η τελευταία φωτογραφία της συζύγου του Τζον Τραβόλτα

Κέλι Πρέστον: Η τελευταία φωτογραφία της συζύγου του Τζον Τραβόλτα

Ραγίζει καρδιές η τελευταία φωτογραφία της συζύγου του Τζον Τραβόλτα στο Instagram. Η 57χρονη που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο, πόζαρε στην αγκαλιά της οικογένειας της.

Στο ποστ που δημοσίευσε στις 22 Ιουνίου η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιά με την 20χρονη κόρη της, Έλα, τον 9χρονο Μπεν και τον «συνοδοιπόρο» της στη ζωή από το 1991, τον Τζον Τραβόλτα. «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα στον καλύτερο πατέρα που ξέρω. Σε αγαπάμε», έγραφε η Πρέστον στη λεζάντα της ανάρτησής της, που περιλάμβανε μία ακόμη φωτογραφία: τον σύζυγό της να κρατά τρυφερά τον Τζετ, τον πρωτότοκο γιο του ζευγαριού που χάθηκε τραγικά σε ηλικία μόλις 16 ετών το 2009.

Η ανάρτηση αυτή έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και είναι ένα από τα πολλά ποστ που ανέβαζε η 57χρονη ηθοποιός και αντανακλούσαν την λατρεία της για την οικογένειά της. Αυτό που δεν φανερώνουν οι χαμογελαστές φωτογραφίες είναι η δύσκολη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού, μια ασθένεια που τελικά την νίκησε, στερώντας την από την οικογένεια που αγαπούσε τόσο πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CBuQFQuAEGF

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.