ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Two and a Half Men»: Σε κρίσιμη κατάσταση η Conchata Ferrel – Δίνει μάχη για τη ζωή

«Two and a Half Men»: Σε κρίσιμη κατάσταση η Conchata Ferrel – Δίνει μάχη για τη ζωή

H Μπέρτα από το ”Two and a Half Men”, η ηθοποιός Conchata Ferrell, δίνει μάχη τη ζωή της μετά από ανακοπή καρδιάς.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, η 77χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και σχεδόν έναν μήνα, με τον σύζυγό της, Arnie, να επιβεβαιώνει στο ίδιο Μέσο τα άσχημα νέα.

Οι γιατροί την έχουν σε τεχνητό κώμα, με την ίδια να κατανοεί το περιβάλλον της, ωστόσο δεν μπορεί να επικοινωνήσει, ενώ αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Νοσηλεύτηκε και τον Μάιο για μια μόλυνση που την ταλαιπωρούσε από τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, δύο ημέρες αφότου μπήκε στο νοσοκομείο, υπέστη ανακοπή, με τους γιατρούς να την επαναφέρουν μετά από 10 λεπτά υπεράνθρωπης προσπάθειας.

Το άσχημο είναι ότι λόγο κορωνοϊού, η «Μπέρτα» δίνει αυτήν τη μάχη μόνη της.

https://www.instagram.com/p/CCMHCrInUc-/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=FQv91OBTl-Y&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.