ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μόνικα Λεβίνσκι: Ρώσοι φαρσέρ την έπεισαν ότι συνομιλεί με την… Γκρέτα Τούνμπεργκ (βίντεο)

Μόνικα Λεβίνσκι: Ρώσοι φαρσέρ την έπεισαν ότι συνομιλεί με την… Γκρέτα Τούνμπεργκ (βίντεο)

Η Μόνικα Λεβίνσκι, έπεσε θύμα των Ρώσων φαρσέρ, Βλαντίμιρ Κουζνέτσοφ και Αλεξέι Στολιάροφ, καθώς κατάφεραν να την πείσουν ότι συνομιλεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ, τη διάσημη ακτιβίστρια από τη Σουηδία.

Σ’ αντίθεση με την οικολόγο, πάντως, η Λεβίνσκι βρίσκεται εκτός της δημοσιότητας και έτσι, οι δύο φαρσέρ θέλησαν να την επαναφέρουν στο προσκήνιο.

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, οι Βόβαν και Λέξους προσποιήθηκαν ότι είναι η Σουηδέζα ακτιβίστρια και ο πατέρας της, αντίστοιχα.

Μεταξύ άλλων, κάλεσαν τη Λεβίνσκι να ενταχθεί στο «παγκόσμιο κίνημα των νέων» και έλαβαν την εξής απάντηση: «Νομίζω ότι θα ήταν δυνατό και λίγο προβοκατόρικο».

«Εσύ και εγώ έχουμε κάτι κοινό. Είναι, δυστυχώς, το δημόσιο μπούλινγκ» συνέχισε η πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου, πεπεισμένη ότι συνομιλεί με την Γκρέτα.

Στη συνέχεια, οι Ρώσοι φαρσέρ προσπάθησαν να μετατοπίσουν τη συζήτηση προς μια πιο πολιτική κατεύθυνση, αλλά χωρίς επιτυχία. «Δεν δίνω πολλές συνεντεύξεις. Προσπαθώ να μείνει μακριά από την πολιτική» εξήγησε η Λεβίνσκι.

Παρότι δεν έχει καταστεί σαφές πότε ακριβώς έλαβε χώρα η συγκεκριμένη συνομιλία, οι Βόβαν και Λέξους δήλωσαν στα ρωσικά media ότι το τηλεφώνημα ήταν ένα είδος «δώρου» για τη Λεβίνσκι, την οποία βέβαια χαρακτήρισαν ως «ενδιαφέρουσα προσωπικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η Λεβίνσκι είχε γίνει ευρέως γνωστή το 1998, εξαιτίας του ερωτικού σκανδάλου με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε «ανάρμοστη σχέση μαζί της», ενόσω εργαζόταν στον Λευκό Οίκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.