Γ.Φλωρινιώτης για Α.Δημητρίου: «Την είδα στην κηδεία του Ψάλτη και δεν την γνώρισα, ήταν άβαφτη» (βίντεο)

Γ.Φλωρινιώτης για Α.Δημητρίου: «Την είδα στην κηδεία του Ψάλτη και δεν την γνώρισα, ήταν άβαφτη» (βίντεο)

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή αλλά και την Άντζελα Δημητρίου.

Σχετικά με τον αν υπάρχει καλλιτέχνης που να έχει πάρει δικό του τραγούδι δήλωσε «Πως δεν υπάρχει, είχαμε και δικαστήρια. Ο Λεύτερης Πανταζής. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και τον συγχώρησα δύο φορές αλλά τα ίδια κάνει συνέχεια, τα ίδια παντελάκη τα ίδια Παντελή μου. Δεν πειράζει ας κάνει ότι θέλει».

Ποιές είναι οι σχέσεις του με την Άντζελα Δημητρίου;

​«Την κ. Δημητρίου την συμπαθούσα πάρα πολύ. Βρεθήκαμε τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη και λέει αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κι ο τραγουδιστής που θα τραγουδήσουμε δεν θα γεμίσουμε το μαγαζί, οπότε να ‘ρθεις εσύ.

​Έρχομαι εδώ Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από αυτό το μαγαζί. Λέω η Άντζελα σας είπε; Όχι λένε η Άντζελα δεν μας είπε τίποτα. Κλείνω ραντεβού, πηγαίνω στο μαγαζί κι έρχεται η Άντζελα. Της λέω εσύ τους είπες; Και μου λέει όχι το είχα ξεχάσει βρε Γιάννη.»

«Όχι δεν συνεργαστήκαμε κι είπε να σου πω και κάτι φεύγω, δεν γουστάρω να δουλέψω με οικογένεια Φλωρινιώτη. Και λέω δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό. Εσύ με κάλεσες στο μαγαζί; Τελικά έτρεξαν οι επιχειρηματίες πίσω και λέω όχι εγώ αν δουλέψω με αυτήν θα τσακωθώ, θα σκοτωθώ».

​Για το αν έχουν συναντηθεί ξανά ανέφερε: «Με είδε μια φορά στην κηδεία του Ψάλτη, δεν την γνώρισα, ήταν άβαφτη. Με χτυπάει και μου λέει Γιάννη, Γιάννη.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.