Ν.Κάκκαβα: «Δεν είχαμε ούτε γάλα για τα παιδιά μας όταν με απέλυσαν από τον Mega»

Ν.Κάκκαβα: «Δεν είχαμε ούτε γάλα για τα παιδιά μας όταν με απέλυσαν από τον Mega»

H Νάταλι Κάκκαβα μίλησε για την δύσκολη περίοδο που έζησε όταν απολύθηκε από το Mega και έμεινε άνεργη, ενώ τόνισε ότι ο σύζυγός της Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε τα πάντα για την οικογένειά τους.

Ναταλί, πόσα χρόνια είσαι στην τηλεόραση; Διάβασα σε μια συνέντευξή σου ότι υπήρξε μια χρονική περίοδος για σένα που ήταν πολύ δύσκολη, συγκεκριμένα μετά το κλείσιμο του Mega. Θαύμασα την αλήθεια σου. Από πού άντλησες δύναμη; Πώς διαχειρίστηκες το να φύγεις από το μεγάλο κανάλι, όπου είχες χτίσει σιγά σιγά το όνομά σου;

Στο Mega ήμουν 16 χρόνια. Εκφώνησα και το τελευταίο δελτίο ειδήσεων. Τα πράγματα τότε ήταν πολύ δύσκολα, γιατί 420 εργαζόμενοι χάσαμε τη δουλειά μας. Εγώ στηρίχτηκα στον άνδρα μου όταν έχασα τη δουλειά μου, αλλά υπήρχαν ζευγάρια που δούλευαν και οι δυο στο Mega, o άνδρας και η γυναίκα, και δεν είχαν γάλα να πάρουν για τα παιδιά τους. Μεγάλη πίεση, άγχος, στενοχώρια από τα στριμωγμένα οικονομικά και πολλοί άνθρωποι από το κανάλι αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τι θα έλεγες σε όλους τους νέους αλλά και τους γονείς, τους σύγχρονους ήρωες της καθημερινότητας, που βρίσκονται ξαφνικά άνεργοι;

Μαρία, όταν έχεις παιδιά δεν έχεις το δικαίωμα να πέσεις κάτω και να μη σηκωθείς. Θα λυγίσεις, αλλά θα σηκώσεις τα μανίκια και θα ψάξεις να βρεις δουλειά. Η δύναμή μου ήταν τα δύο αγόρια μου και ο άνδρας μου. Δεν μπορείς να κάθεσαι να κλαίγεσαι, υπάρχει κάτι που λέγεται επιβίωση και σε σπρώχνει να προχωρήσεις μπροστά. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Μου την έμαθαν οι παππούδες μου, που με μεγάλωσαν από μικρό κορίτσι, καθώς έχω χάσει και τους δυο γονείς μου. Στη ζωή συνεχίζεις να ελπίζεις σε μια καλύτερη ημέρα, παρά τις αναποδιές. Άλλωστε, κάθε εμπόδιο, κάθε απώλεια, κάθε στενοχώρια είναι και ένα μάθημα στη ζωή.

Όταν έμεινες άνεργη τι έγινε;

Ο Γρηγόρης είναι φοβερά πρακτικός άνθρωπος. Δεν είναι σκληρός, είναι ρεαλιστής. Πιστεύαμε ότι εγώ στο Mega και αυτός στον Alpha είχαμε εξασφαλίσει σίγουρες δουλειές. Στη ζωή η μόνη βεβαιότητα είναι ότι τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο και σίγουρο. Ολα αλλάζουν. Οταν και αυτός απολύθηκε από τον Alpha, τολμήσαμε, ανοίξαμε τα φτερά μας, αρπάξαμε την ευκαιρία, πήραμε το ρίσκο. Κάναμε μια μικρή επιχείρηση με μαγιό, τη Μister and son. Είχαμε την ιδέα να φοράει ο μπαμπάς και ο γιος στην παραλία το ίδιο μαγιό και αυτή η ιδέα αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και μετά πέρασε στη μαμά με την κόρη. Η εταιρία με τα ασορτί μαγιό για την οικογένεια πάει περίφημα σε όλη την Ελλάδα. Δεν θα προχωρούσαμε, θα είχαμε βουλιάξει, αν δεν παίρναμε το ρίσκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν κολλήσαμε στο ότι πρέπει να κάνουμε τηλεόραση. Εδώ και 3,5 χρόνια βιοποριζόμαστε εκτός της μικρής οθόνης. Μετά τα μαγιό ήρθε και η ιδέα του ζαχαροπλαστείου στο Λαγονήσι. Φτιάξαμε λοιπόν το Poeme μας, το ποίημά μας, που λέμε και εμείς, γιατί διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε στην περιοχή ένα κοντινό ζαχαροπλαστείο με ωραία γλυκά, όπου μπορεί να κάθεται μια οικογένεια και τα παιδιά να παίζουν σε έναν ωραίο κήπο. Πήραμε, λοιπόν, το ρίσκο φτιάξαμε αυτή την αυλή. Στους κατοίκους της περιοχής αρέσουν πολύ τα γλυκά μας και στα παιδιά τα παγωτά. Το ζαχαροπλαστείο είναι μια δύσκολη δουλειά. Το επιχειρείν θα έλεγα στις μέρες μας. Αλλά από κοριτσάκι στο σχολείο, μετά στο πανεπιστήμιο και ύστερα στη δουλειά, όλη μου η ζωή είναι αγώνας. Τελικά, κάθε εμπόδιο για καλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.