ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ellen DeGeneres: Η σύζυγος της την υποστηρίζει δημόσια για το «τοξικό» περιβάλλον εργασίας

Ellen DeGeneres: Η σύζυγος της την υποστηρίζει δημόσια για το «τοξικό» περιβάλλον εργασίας

Η σύζυγος της Ellen DeGeneres, Portia de Rossi στέκεται δίπλα της για όσα ακούστηκαν με το «τοξικό» περιβάλλον εργασίας στο The Ellen DeGeneres Show.

Τη Δευτέρα, η 47χρονη de Rossi, με την οποία είναι παντρεμένη η DeGeneres από το 2008, μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram με ένα μήνυμα που έγραφε: «I Stand By Ellen». (Στηρίζω την Ellen).

Η Warner Bros Television έστειλε ένα εσωτερικό σημείωμα στα τέλη του περασμένου μήνα, ενημερώνοντας τους υπαλλήλους ότι η WarnerMedia θα ζητούσε τις υπηρεσίες μιας ανεξάρτητης εταιρείας τρίτων, για να πάρει συνέντευξη από τους σημερινούς και πρώην υπαλλήλους για τις εμπειρίες τους πίσω από τα παρασκήνια της δημοφιλούς εκπομπής, αφού ένας νυν και 10 πρώην υπάλληλοι μίλησαν ανώνυμα με το BuzzFeed News για τις αρνητικές εμπειρίες τους στο The Ellen DeGeneres Show σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 16 Ιουλίου.

«Προς όλους τους θαυμαστές μας. Σας βλέπουμε. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας» έγραψε η de Rossi.

Ωστόσο, μετά από όλα αυτά η Ellen DeGeneres δηλώνει πως κουράστηκε και θέλει να αποσυρθεί, κάτι το οποίο όμως δεν φαίνεται να είναι και τόσο εύκολο εξαιτίας των συμβολαίων που έχει υπογράψει με την Warner Bros.

https://www.instagram.com/p/CDb1I_Jp2S1/?utm_source=ig_embed

Μετά τις καταγγελίες υπαλλήλων της, η Ellen DeGeneres απέστειλε μία συναισθηματικά φορτισμένη επιστολή όπου απολογείται και δεσμεύεται για αλλαγές. Στην επιστολή αυτή, η DeGeneres ζητά συγγνώμη για τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές, παραδεχόμενη την ύπαρξη μιας κουλτούρας που δεν αντανακλά τις αξίες με τις οποίες ξεκίνησε την εκπομπή και δεσμευόμενη να βελτιώσει την κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.