ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τι σχέση έχουν οι Μ.Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι με την Μποτσουάνα

Τι σχέση έχουν οι Μ.Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι με την Μποτσουάνα

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υιοθέτησαν ένα μαύρο λαμπραντόρ τον Αύγουστο του 2018 και του έδωσαν το όνομα «Πούλα», κάτι το οποίο προκάλεσε τότε πολλές απορίες.

Δύο χρόνια μετά αποκαλύφθηκε γιατί το ζευγάρι ονόμασε έτσι το σκύλο του. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους Όμιντ Σκόμπι και Καρολίν Ντουράντ η έμπνευσή τους αντλήθηκε από την Μποτσουάνα. Το ζευγάρι έκανε το πρώτο ταξίδι του στην εν λόγω χώρα της νότιας Αφρικής, το νόμισμα της οποίας ονομάζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

«Η λέξη “Πούλα” είναι το επίσημο νόμισμα της Μποτσουάνα, της αφρικανικής χώρας όπου ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε με τη Μέγκαν Μαρκλ όταν άρχισαν να βγαίνουν. Η λέξη “Πούλα” σημαίνει βροχή στη γλώσσα Σετσουάνα και δεδομένου ότι η βροχή είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο στην Μποτσουάνα θεωρείται ευλογία και πολύτιμη», εξηγείται στο δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε μόλις έξι εβδομάδες μετά τα πρώτα ραντεβού τους και αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη της σχέσης τους, αφού τους έφερε πιο κοντά. Ο πρίγκιπας Χάρι, μάλιστα, κατά καιρούς έχει αποκαλέσει την Μποτσουάνα ως «δεύτερο σπίτι» του, την έχει άλλωστε επισκεφθεί πάρα πολλές φορές για ξεκούραση, διασκέδαση, αλλά και για να προωθήσει τη φιλανθρωπική δράση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.