ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Mία Καλίφα: Βάζει σε δημοπρασία τα γυαλιά που την… έκαναν διάσημη – Όλα για την Βηρυτό (φωτο)

Mία Καλίφα: Βάζει σε δημοπρασία τα γυαλιά που την… έκαναν διάσημη – Όλα για την Βηρυτό (φωτο)

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Μία Καλίφα βάζει σε δημοπρασία τα διάσημα γυαλιά της για να βοηθήσει με τα χρήματα που θα συγκεντρώσει τα θύματα της έκρηξης στη Βηρυτό.

Από την περασμένη Τρίτη, όταν η φονική έκρηξη -η ισχυρότερη μετά τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι – ισοπέδωσε το λιμάνι της Βηρυτού και μεγάλο μέρος της πόλης προκαλώντας εκατόμβες θυμάτων, η Καλίφα κατακεραυνώνει μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media την πολιτική ηγεσία της χώρας για την εγκληματική αμέλεια με το φορτίο του νιτρικού αμμωνίου και καλεί τους followers της (21,3 εκατ. στο Instagram!) να προβούν σε δωρεές. Αλλά την Πέμπτη αποφάσισε να δημοπρατήσει τα γυαλιά της στο eBay ώστε τα έσοδα να διατεθούν στο Λιβανέζικο Ερυθρό Σταυρό και τα θύματα της έκρηξης.

https://www.instagram.com/p/CDkztzopoW_/?utm_source=ig_embed

“Τα διαβόητα γυαλιά της Μία Καλίφα – Δημοπρασία. Το 100% των εσόδων θα πάνε στον Λιβανέζικο Ερυθρό Σταυρό και τις ακάματες προσπάθειές του στη Βηρυτό», έγραψε σε ανάρτησή της η 27χρονη πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, που αποσύρθηκε πριν από έξι χρόνια, αλλά παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες σταρ σε κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα σχετικού περιεχομένου.

https://www.instagram.com/p/CDl3kBbpbCn/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρα από την συγκέντρωση χρημάτων στόχος της Μία Καλίφα είναι, όπως είπε, να επιστήσει με την δημοπρασία την προσοχή της κοινής γνώμης στην κρίση που αντιμετωπίζει ο Λίβανος. «Προσπαθώ να γίνω δημιουργική, υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορείς να κάνεις κι αυτός ήταν ένας τρόπος να συγκεντρώσει χρήματα και να διασφαλίσω ότι δεν θα εκτραπεί η προσοχή από την κρίση αυτή. Καλοδεχούμενα και τα φρικιά, τα λεφτά σας έχουν την ίδια αξία με τα δικά μας», έγραψε. Μέχρι το πρωί της Δευτέρας η υψηλότερη προσφορά για τα διάσημα γυαλιά της έφθανε τις 83.100 δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.